Kralja P. Svačića 16, Osijek

031-200-835

IDT d.o.o. – zlatni sponzor 15. Dana Hrvatske komore inženjera

Sep 30, 2021

Hrvatska komora inženjera građevinarstva je od 17. do 19. lipnja u Opatiji organizirala 15. Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

IDT d.o.o. je na konferenciji sudjelovao kao zlatni sponzor. 

Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva najznačajnije je godišnje okupljanje u graditeljskoj industriji. Konferencija već tradicionalno okuplja stručnjake iz područja građevinarstva i na taj način pridonosi razvoju struke te kvalitetnijem i odgovornijem poslovanju. Ove godine su se na Danima organizirala dva okrugla stola – ‘Nacionalni plan oporavka i otpornosti – prilika za graditeljski sektor’ te ‘Izazovi obnove od potresa – panel diskusija’.  

U okviru konferencije je također organizirana 10. dodjela nagrade KOLOS – godišnje nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva za izvrsnost u graditeljstvu. Nagrada se dodjeljuje “za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.”

U IDT d.o.o. smo izrazito zadovoljni obavljenim Danima te se radujemo idućoj godini i daljnjoj suradnji! 

Više informacija o konferenciji na linku.